Samen de strategische waarde uitbouwen

Welkom

Hartelijk welkom op de website van Bredius Corporate Finance. Op deze website kunt u lezen wat wij voor u kunnen betekenen, wat wij gedaan hebben, wie wij zijn en hoe u ons kunt bereiken. Veel leesplezier toegewenst!

Mocht u na dit eerste contact via onze website behoefte hebben aan meer informatie, dan maken wij graag nader kennis met u tijdens een persoonlijk gesprek, uiteraard geheel vrijblijvend. Immers, het moet klikken!

Met vriendelijke groet,

Bredius Corporate Finance B.V.
Robert Demper, Geert-Jan van Logtestijn en Menno Tania

Bredius Corporate Finance

Bredius Corporate Finance, opgericht in 2001, is dé partner van ondernemers, managementteams, aandeelhouders en commissarissen van middelgrote ondernemingen, private equity fondsen en financiële instellingen in Nederland bij het realiseren van hun doelstellingen. Deze doelstellingen zijn financieel - strategisch van aard en houden veelal verband met waarde, prijs, ruilverhouding en/of zeggenschap, maar ook met bijvoorbeeld continuïteit en financierbaarheid van de onderneming.

Kernwaarden

Door haar jarenlange ervaring in diverse sectoren heeft Bredius Corporate Finance een uitstekend track record in het realiseren van oplossingen voor uw doelstellingen. Daarbij opereren wij onder de navolgende kernwaarden:

  • Onafhankelijk;
  • Relatiegericht en partnerschap;
  • Pragmatisch en slagvaardig;
  • Transparant en flexibel.
Copyright Bredius Corporate Finance B.V. Alle rechten voorbehouden.

Privacyverklaring